Äitiysfysioterapeutin manuaaliset taidot - jatko: nielu ja pää

Aika: 14.-15.3.2019
Paikka: Hakkarin Helmi

Suomen Äitiysfysioterapeutit Ry.n koulutus:


Äitiysfysioterapeutin manuaaliset taidot - jatko: nielu ja pää
Hakkarin Helmi, Hakkarintie 5, 37550 Lempäälä


14.-15.3 Äitiysfysioterapeutin manuaaliset taidot - jatko: nielu ja pää. (Hakkarinhelmi, Lempäälä. Kouluttaja: Tuulia Luomala.)


Koulutus on jatkoa Äitiysfysioterapeutin manuaaliset taidot pre-ja postpartum koulutukselle, jossa perehdytään faskiaalisin tekniikoin avaamaan ja tasapainottamaan kehoa, fokus on vatsaontelon paineen tasaamisessa mm. pallean ja hengityksen kautta. Jatkokoulutuksen tavoitteena on jatkaa tästä eteenpäin ja perehtyä pään ja niskan hoitoon raskaana olevilla ja synnyttäneillä naisilla.


Ensimmäisenä päivänä keskitytään raskaana olevan niskan ja pään alueen käsittelyyn. Toisena päivänä harjoitellaan synnyttä--neiden naisten niskan ja pään alueen hoitotekniikoita. Päivien aikana tehdään myös harjoituksia, jotka rentouttavat ja rauhoittavat stressaantunutta mieltä. Hoitotekniikat pitävät sisällään suoria ja epäsuoria tekniikoita pään, niskan ja purentalihasten alueelle.


Koulutus on kohdennettu jo enemmän äitiysfysioterapiaa tehneille. Ei ole välttämätöntä, että ensimmäinen osa manuaalisia taitoja olisi käytynä, mutta se olisi suositeltavaa.  
Aikataulu: To klo 10.00-17.00 pe klo 09.00-16.00
Hinta: jäsenhinta 360€ (sis. alv.) ei jäsenet 430€.
Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova, peruutukset viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua, minkä jälkeen voit siirtää osallistumisoikeutesi toiselle jäsenelle tai maksaa 50 % koulutusmaksusta. Ilmoitathan yhdistykselle sähköpostitse mahdollisista muutoksista.
Ilmoittautumiset: Jäsensivujen kautta. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa! Lisätietoja tarvittaessa: aitiysfysioterapeutit@gmail.com.
 

Lämpimästi tervetuloa!