Äitiysfysioterapeutin kliiniset perustaidot

Aika: 20.-21.5.2019
Paikka: Metropolia Vanha viertotie

Äitiysfysioterapeuteille räätälöity huippu kokonaisuus lehtori, LL ja fysioterapeutti Jouko Heiskasen kouluttamana.

Koulutuksessa perehdytään hengityksen, palleatoiminnan ja lantion alueen tutkimiseen, terapeuttiseen harjoitteluun ja erotusdiagnostiikkaan osana naisten terveyttä edistävää fysioterepiaa.

Kurssi sisältää mm. ventilaation, rintakehän, keskivartalon sekä lantionpohjan rakenteiden erotusdiagnostiikkaa, toiminnallista tutkimista ja ultraäänikuvantamista osana kehonhallintaa, sekä keskittyy raskauden ja synnytyksen näihin osa-alueisiin tuomiin muutoksiin.

Kurssilla perehdytään ventilaation, keskivartalon ja lantion rakenteiden tonuksen ja rentouden sekä optimaalisen harjoittelun arviointiin ja ohjaukseen eri alkuasennoissa ultraääntä apuna käyttäen.

Kurssin aikana tutustutaan myös faskia rakenteisiin, tensegriteettiin, sekä suonikohju, lymfaturvotus ja imusolmuke kysymyksiin osana naisten hyvinvointia.

Koulutus pidetään Metropolian Vanhan viertotien toimipisteellä, Vanha Viertotie 23, Helsinki.

Kurssille mahtuu max. 24 osallistujaa ja kurssi järjestetään mikäli 12 osallistujaa ilmoittautuu.

Koululla on mahdollisuus ruokailla omakustanteisesti.

Koulutuksen ajankohta: Ma 20.5.2019 klo 9-17 ja Ti 21.5.2019 klo 9-17

HINTA: 390 € (sis. alv)

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova, peruutukset viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua, minkä jälkeen voit siirtää osallistumisoikeutesi toiselle jäsenelle tai maksaa 50% koulutusmaksusta. Ilmoitathan yhditykselle sähköpostilla mahdollisista muutoksista.

Ilmoittautuminen: Yhdistyksen jäsenet --> Jäsensivujen kautta
ja muut: aitiysfysioterapeutit@gmail.com

Tervetuloa!