Liity jäseneksi

Uusi jäsen

Voit liittyä jäseneksi, jos olet Suomessa laillistettu tai ammatinharjoittamisluvan saanut ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä pidettävään rekisteriin merkitty fysioterapeutti. Otamme yhdistyksen jäseniksi myös fysioterapian peruskoulutuksessa olevia opiskelijajäseniä, jotka voivat valmistumisen jälkeen jatkaa varsinaisena jäsenenä. Yhdistyksen jäsenetuina tarjoamme mm. vahvan kollegiaalisen tuen ja osaamisverkoston sekä erityisesti jäsenistöllemme suunnattuja ammatillisia koulutuksia.

Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen ja napauta Lähetä jäsenhakemus. Saat sähköpostiisi tiedot jäsenmaksun maksamiseen. Yhdistyksemme jäsenmaksu on 31 e/vuosi.

Äitiysfysioterapian asiantuntijoiden julkiset yhteystiedot

Yhdistyksen paikkakunnittain jaoteltu lista jäsenistä auttaa asiakkaita löytämään äitiysfysioterapeutin lähialueeltaan.

Jos haluat yhteystietosi yhdistyksen sivuilla olevalle äitiysfysioterapeuttien listalle, valitse jäsenhakemuslomakkeesta Haluan tietoni äitiysfysioterapeuttien yhteystietolistaan. Tällä valinnalla annat luvan yhteystietojesi julkaisuun (nimi, sähköpostiosoite, paikkakunta, vastaanotto). Anna samalla tiedot, joiden perusteella asiakas löytää vastaanotollesi (missä pidät vastaanottoa). Voit myös mainita, jos teet kotikäyntejä. Voit pyytää yhteystietojesi lisäämistä listalle myöhemminkin, kun koet, että kokemusta on karttunut riittävästi.

Huomioithan, että erikoisalamme on vielä tuore, joten kriteerit äitiysfysioterapeutti-nimikkeen käytölle ovat vasta muotoutumassa. Koska haluamme varmistaa, että äidit saavat parasta mahdollista fysioterapiaa, edellytämme äitiysfysioterapian asiantuntijoilta:

  • Vähintään vuoden käytännön kokemusta yksilöasiakkaiden äitiysfysioterapiasta (vaihtoehtoisesti lyhyemmän ajan sisällä pelkästään äitiysfysioterapiaan keskittyen riittävän monta yksilöasiakasta)
  • Perehtyneisyyttä raskausaikaan ja synnytykseen fysioterapian näkökulmasta (enemmän kuin oma kokemus raskaudesta ja synnytyksestä)
  • Lisäkoulutusta perusopintojen jälkeen (mm. kokonaisvaltainen lähestymistapa, lantionpohjan fysioterapian peruskurssi, erkauman kuntoutus)
  • Ymmärrystä siitä, että äitiysfysioterapia on muutakin kuin suorien vatsalihasten erkauman kuntoutusta
PDF-tiedostoRekisteriseloste.pdf (57 kB)
Suomen Äitiysfysioterapeutit ry:n rekisteriseloste