Äitiysfysioterapian ABC, Espoo - TÄYNNÄ

Aika: 30.11.-1.12.2019
Paikka: SUHK Espoonlahti, Kivenlahdentie 7

Kaksipäiväisessä Äitiysfysioterapian ABC -koulutuksessa opit, mitä äitiysfysioterapia on ja mitä kaikkea tutkimisessa, haastattelussa ja harjoitteissa kannattaa huomioida odottavien ja synnyttäneiden kohdalla (esim. raskausajan ja synnytyksen vaikutukset äidin kehoon, erkauman arviointi palpoiden, lantionpohjan ja syvien tukilihasten toiminnan testaaminen ja aktivoinnin opettaminen, fysioterapian kokonaisvaltaisuutta unohtamatta). Koulutuksesta saat perusvalmiudet äitiysfysioterapia-asiakkaiden kohtaamiseen ja fysioterapiaan. Kaksi kouluttajaa paikalla koko koulutuksen ajan, joten yksilöllinen oppiminen ja osallistujien huomiointi on taattua.

Ensimmäinen päivä käsittelee raskausaikaa ja toisena päivänä syvennytään synnyttäneen naisen fysioterapiaan.

Sisältö:
Äitiysfysioterapian kokonaisvaltaisuus
Haastattelu
Tutkiminen ja testaaminen
Liikunta raskausaikana ja synnytyksen jälkeen
Esimerkkiharjoitteita ja harjoitteiden valinnassa huomioitavia asioita
Manuaalisia tekniikoita

Noin viikkoa ennen koulutusta saat sähköpostiisi ennakkotehtävän.

Hinta 390 e (sis. alv.) Suomen Äitiysfysioterapeutit ry.n jäsenille ja ei jäsenille 450 e (sis. alv.)

Kouluttajat: Äitiysfysioterapeutit Maija Sinisalo ja Heli Harsunen

Aikaisempaa perehtymistä ei tarvita. Tämä koulutus on juuri sinulle, joka haluat saada ensikosketuksen äitiysfysioterapiaan.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova, peruutukset viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua, minkä jälkeen voit siirtää osallistumisoikeutesi toiselle jäsenelle tai maksaa 50 % koulutusmaksusta. Ilmoitathan yhdistykselle sähköpostitse mahdollisista muutoksista.

Ilmoittautumiset: Jäsensivujen kautta tai ei-jäsenet sähköpostitse, aitiysfysioterapeutit@gmail.com. Mukaan mahtuu 16 osallistujaa ja koulutus järjestetään väh. 10 osallistujalle. ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY 20.11.2019.