Äitiysfysioterapeutin Kliiniset Perustaidot, 1op

Aika: 18.-19.9.2020
Paikka: 18.-19.9.2020 (Metropolia AMK; Myllypuro)

Äitiysfysioterapeutin Kliiniset Perustaidot

18.-19.9.2020 (Metropolia AMK; Myllypuro)

Äitiysfysioterapeuteille räätälöity huippu kokonaisuus lehtori, LL ja fysioterapeutti Jouko Heiskasen kouluttamana.

Koulutuksessa perehdytään hengityksen, palleatoiminnan ja lantion alueen tutkimiseen, terapeuttiseen harjoitteluun ja erotusdiagnostiikkaan osana naisten terveyttä edistävää fysioterepiaa.

Kurssi sisältää mm. ventilaation, rintakehän, keskivartalon sekä lantionpohjan rakenteiden erotusdiagnostiikkaa, toiminnallista tutkimista ja ultraäänikuvantamista osana kehonhallintaa, sekä keskittyy raskauden ja synnytyksen näihin osa-alueisiin tuomiin muutoksiin.

Kurssilla perehdytään ventilaation, keskivartalon ja lantion rakenteiden tonuksen ja rentouden sekä optimaalisen harjoittelun arviointiin ja ohjaukseen eri alkuasennoissa ultraääntä apuna käyttäen.

Kurssin aikana tutustutaan myös faskia rakenteisiin, tensegriteettiin, sekä suonikohju, lymfaturvotus ja imusolmuke kysymyksiin osana naisten hyvinvointia.

Koululla on mahdollisuus ruokailla perjantaina omakustanteisesti ruokalassa.

Hinta: jäsen 390€ ja ei jäsen 450e (hinnat eivät sis. alv, sillä emme ole alv-velvollisia, emmekä kuulu alv-rekisteriin. Yhdistys pidättää oikeuden hinnan muutoksiin, mikäli meistä riippumattomista syistä kustannuksiin kuten tilavuokraan tulee muutoksia, tästä kuitenkin ilmoitetaan osallistujille.)

Koulutus toteutuu, kun 15 henkilöä osallistuu.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova, peruutukset viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua, minkä jälkeen voit siirtää osallistumisoikeutesi toiselle jäsenelle tai maksaa 50% koulutuksen maksusta. Ilmoitathan yhdistykselle sähköpostilla mahdollisista muutoksista.

Ilmoittautuminen: Yhdistyksen jäsenet --> Jäsensivujen kautta, muut aitiysfysioterapeutit@gmail.com

HUOM! Jouduimme Covid19-tilanteen takia perumaan edellisen koulutuksen, joten siihen ilmottautuneilla on etusija heinäkuun loppuun saakka, tämän jälkeen loput paikat avataan kaikille. Voit kuitenkin ilmottautua jo tässä vaiheessa "jonoon", jaamme paikat ilmottautumisjärjestyskessä. Päivitämme tiedot elokuun alussa.