Äitiysfysioterapian ABC

Suosittu ja kysytty äitiysfysioterapian ABC järjestetään taas! Kyseessä on äitiysfysioterapian peruskoulutus, joka sopii niin äitiysfysioterapiatyötä aloittelevalle kuin myös äitiysfysioterapiaa jo hetken aikaa tehneelle ammattilaiselle. Koulutus sopii hyvin myös kertauskoulutukseksi. Kaksipäiväisessä koulutuksessa käydään tehokkaasti läpi äitiysfysioterapian perusteet sekä raskaana olevan että synnyttäneen fysioterapiasta. Koulutuksen tarkoituksena on antaa perustiedot äitiysfysioterapiasta, jotka osallistuja voi liittää omaan aikaisempaan osaamiseensa ja tuleviin koulutukseen ja rakentaa näin omaa ammattitaitoaan. Koulutus on luonteeltaan keskusteleva ja ajatuksia herättelevä ja pohjautuu uusimpaan tietoon äitiysfysioterapiasta. Koulutus on käytännönläheinen ja saat heti uusia vinkkejä vastaanotolle viemisiksi.

Koulutuksen jälkeen:

-tiedät raskauden ja synnytyksen keskeisimmät vaikutukset ihmisen kehoon
-ymmärrät haastattelun ja keskustelun tärkeyden ja saat vinkkejä haastatteluun ja asiakkaan kohtaamiseen
-osaat arvioida ja testata lantionpohjan toimintaa erilaisin menetelmin (koulutus ei sisällä intravaginaalista palpaatiota)
-osaat arvioida ja testata keskivartalon toimintaa erilaisin menetelmin
-osaat valita asiakkaalle sopivia terapeuttisia harjoitteita
-osaat antaa liikuntaohjausta sekä raskaana oleville että synnyttäneille
-ymmärrät fyysisen aktiivisuuden tärkeyden ja merkityksen raskaana olevan ja synnyttäneen elämässä
-osaat kohdata äitiysfysioterapia-asiakkaan kokonaisvaltaisesti ja huomioiden psykofyysisen näkökulman

Koulutus sisältää ennakkotehtävän, joka toimitetaan sähköpostiisi noin viikko ennen koulutusta. Ennakkotehtävän tekeminen on edellytys koulutuksen suorittamiselle.

Koulutus järjestetään la 13. – su 14.1.2023 Espoossa Liikuntastudio Luhtavillan tiloissa (Timpurinkuja 3, 02650 Espoo). Lauantaina koulutus on klo 11-19 ja sunnuntaina klo 9-16. Tarkempi aikataulu lähetetään ilmoittautuneille ennakkotehtävän yhteydessä. Koulutuksen hinta on 390 € Suomen äitiysfysioterapeutit ry:n jäsenille ja ei-jäsenille 450 €. (Hinnat eivät sisällä alv:a, emme ole alv-velvollisia.) Kouluttajina äitiysfysioterapeutit Emma Mälkiä ja Anniina Sivonen.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Esteen sattuessa osallistuja voi kuitenkin itse hankkia tilalleen toisen osallistujan. Toisen osallistujan laskutustiedot tulee ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen talous@aitiysfysioterapia.fi.

Ilmoittaudu koulutukseen 1.1.2023 mennessä tästä: https://forms.gle/ipY9JzYyjgsGNbY86